Total Facility Groupwabred holding logo1groenweg smbgcm systemselmetgroeneweg dienstenrelamp service nederlandOp zoek naar inspirerende interieurtrends, verrassende collecties en creatieve designideeën? Het grootste woonevenement van Nederland windt er alvast geen doekjes om: de belangrijkste merken,  experts, nieuwste designs en meest verrassende nieuwe producten passeren er de revue. Het meest gekende en leukste woonevent van Nederland vindt plaats van 3 t/m 8 oktober in Amsterdam RAI. Gordijnenspecialist Inside Blinds en vloerbekleder Moduleo zullen er samen een totaalconcept aanbieden aan de bezoeker. “Een symbiose die tegemoet komt aan de meerwaardezoeker:   interieurliefhebbers op zoek naar integraal stijladvies”, duidt Arnoud Van Ravensberg, country director Moduleo Nederland,

Het beste van twee werelden

De voorbije jaren was Moduleo al aanwezig op “Woninginrichting-aanhuis.nl”, dat nu is omgedoopt naar VT Wonen & Design. Dit jaar is gekozen om samen te werken met een andere Belgische fabrikant,  namelijk INSIDE Blinds. “Waarom willen bedrijven die actief zijn in wereld van decoratie alleen hun merk promoten op een individuele beursstand?” vroeg Arnoud zich af. “Dit druist in tegen de geest van deze beurs, die er net prat op gaat om het complete woningplaatje aan te bieden.”

Twee verschillende innovatieve merken brengen op die manier hun kennis en expertise samen tot een congruent geheel. Via de stylisten van Woninginrichting-aanhuis.nl kunnen bezoekers stijladvies op maat verkrijgen om hun vloeren en raamdecoratie beter op elkaar af te stemmen.

 

Een tipje van de sluier ter inspiratie: de trend van botanicals is dit jaar helemaal terug. In de nieuwe Moduleo collectie zijn er enkele houtsoorten die hier feilloos op inspelen. In combinatie met withouten gordijnluiken wordt een passend interieurkader gecreëerd. 

 

Inspiratie voor lifestyle via smart concept

“Je kunt naar VT Wonen & Design komen om inspiratie op te doen voor je interieur. Dit keer kan je komen kijken naar wat er nog niet gemaakt wordt”, waarmee Arnoud de aandacht wil vestigen op de nieuwe premium design collectie van Moduleo “Express by Impress”. De in 2014 gelanceerde Impress collectie wordt hiermee naar een hoger niveau getild. State-of-the-art technologie zorgt er immers voor dat er met haarfijne precisie wordt gesneden in het vinylrapport, waardoor repetitieve patronen tot een minimum worden herleid. Dit geavanceerde procedé leidt tot een uniek, creatief en op maat afgewerkt product dat is afgestemd op de persoonlijke voorkeuren van de klant. Verder komt de nieuwe Transformcollectie aan bod, waarbij de focus ligt op ‘shades of grey’ in nieuwe kleuren en op het nieuwe XL formaat. Ook de creatieve studio van Moduleo Moods  met haar eindeloze legpatronen zijn een blijvende bron van inspiratie voor zowel commerciële als residentiële projecten.

“We proberen trends te begrijpen die zich aan het ontwikkelen zijn en houden de vinger aan de pols op de interieurmarkt. Voor diverse consumenten, klanten, evenals de vakman en de interieurarchitect moet de Inside beursstand dé vitrine zijn voor innovatieve producten”, voegt Arnoud toe.

Deze ‘smart concept’ aanpak op een beperkte oppervlakte, laat bezoekers dan ook toe om met talloze producten kennis te maken en deskundig  advies te krijgen in no time.

Voor interieurs met persoonlijkheid

Op deze editie van VT Wonen & Design breken Inside en Moduleo een lans voor persoonlijke stijl. Beiden willen immers een bron van inspiratie en kennis voor hun huidige en toekomstige projecten etaleren.

Door het gigantische aanbod is het soms moeilijk voor de eindconsument om het bos door de bomen te zien. Tegelijkertijd zijn consumenten kritischer geworden en beter geïnformeerd. Vandaar dat Inside en Moduleo voluit de kaart trekken van een individuele aanpak voor elk apart interieur.

Voor de geïnteresseerde consumenten worden er permanent door de stylisten interieuradviezen gegeven en zowel Moduleo als Inside hebben gezamenlijk een leuke goodybag samengesteld.

Nieuwsgierig geworden? We heten u alvast van harte welkom op onze stand!

 

VT Wonen & Designbeurs van dinsdag 3 tem zondag 8 oktober

Amsterdam RAI Hal 12 – Stand  046

22 september 2017 / Bron Moduleo: http://www.moduleo.nl/nieuws/moduleo-meets-inside-blinds-uniek-interieuradvies-op-vt-wonen-designbeurs 

Zakelijk pvc vloer leasen

Wij bieden een slimme duurzame oplossing voor onze zakelijke klanten aan. De service om een vloer te leasen. Een pvc vloer Leasen bij Groenewegvloeren betekent de beste prijs, kwaliteit en service op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het bedienen van ondernemers die op zoek zijn naar lease vloeren. Of u nou een eenmanszaak heeft of een grotere onderneming. Wij begrijpen wat u nodig heeft. Snelheid, efficientie, korte lijnen en boven alles een goede vloer. Dit is al mogelijk voor een bedrag vanaf €0,25 cent per m²! Met Groenewegvloeren zijn de kosten van uw vloer voor de gehele levensduur transparant. U hoeft zich niet druk te maken over alle details rondom het vervangen van de vloer. U heeft een duurzaam product dat wij weer ophalen na gebruik. U hoeft alleen het ontwerp te kiezen en kunt dan de rest aan ons over laten!

  • Grootste aanbod vloeren met de scherpste leasetarieven.
  • Dienstverlening op maat voor ondernemers.
  • Al mogelijk vanaf 1 jaar en €0,25 cent per m² per dag.
  • Alles eenvoudig geregeld.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

4 juli 2017 / door Martin Groeneweg

Ga naar boven